Vraag mijn gratis videoreeks over de spijsvertering aan

De visie van Metazoa

webinar metazoa hay to you

Geschreven door Nienke

29 apr, 2024

Een merk wat ik zelf graag voer en adviseer is Metazoa. Het is een merk wat niet zo’n sterke marketingstrategie heeft als veel andere merken, maar wat juist wel weer heel sterk is in de onderbouwing van hun voeren. Een paar weken geleden heeft de oprichter van Metazoa, Marc, die ook de recepten van hun voeren bedenkt, een leerzaam webinar gegeven voor Hay To You. Toen ik dit webinar keek dacht ik meteen, deze kennis moeten meer paardenliefhebbers horen. Vandaar dat ik dit webinar nu ook in deze blog deel.

Ik denk dat er bij Metazoa al veel kennis is over wat paarden nou echt nodig hebben. Kennis die ik bij andere merken lang niet altijd terug zie.

Ik wil je dan ook uitnodigen om dit webinar eens te kijken. Veel leerplezier!

Deze blogs vind je misschien ook interessant: