Aanmelden inspiratiedag

Op 2 juni 2024 organiseer ik samen met Fenna van HoefWijzer een inspiratiedag op ons paddock paradise in Tilburg.

Deze dag, die van 10:00 tot 17:00 duurt, draait om inspiratie, gezonde voeding en passive physio. In de ochtend krijg je een uitgebreide rondleiding over ons paddock paradise en leggen we je graag uit hoe de keuzes die wij maken het welzijn van onze paarden bevorderen. We laten ook zien hoe we passive physio inzetten om onze paarden ook te trainen zonder dat wij actief met ze bezig zijn. In de middag geef ik, Nienke, lezingen over gezonde voeding en komt ook het trainen met gezonde voerbeloningen aan bod.

Aanmelden voor de inspiratiedag

Er zijn slechts 20 tickets beschikbaar voor deze dag, en een ticket kost €85 per persoon. Bij deze dag zit een uitgebreide vegan lunch, en eten en drinken tussendoor inbegrepen. Dit is een educatieve inspiratiedag, gericht op volwassen paardenliefhebbers.

Als je een ticket wil kopen voor de inspiratiedag kun je onderstaand formulier invullen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans op een ticket.

Omdat deze dag bedoeld is voor volwassenen kan het zijn dat we, bij twijfel over jonge leeftijd, nog wat extra vragen hebben. Pas nadat je een reactie met een betaalverzoek van ons ontvangen hebt is er een ticket voor je gereserveerd. Het precieze adres ontvang je ook pas na je aanmelding, maar onze stal is bereikbaar met het openbaar vervoer.