Videoreeks spijsvertering

In deze 5-daagse videoreeks spijsvertering leer je alles over hoe de spijsvertering van je paard werkt. Wat mij betreft de basis voor het gezond voeren van je paard. 5 dagen lang krijg je iedere dag een mail met een video over een onderdeel van de spijsvertering.

masterclass spijsvertering

Meer leren over paarden?

Cursus paardenvoeding

Leer alles over het gezond voeren van je paard in mijn online cursus Voer je Paard Optimaal: speciaal voor eigenaren die willen leren wat hun paard echt nodig heeft om gezond te blijven.

Online cursus Voer je Paard Optimaal paardenvoeding

Podcast

In mijn podcast deel ik regelmatig kennis en tips om het welzijn van je paard te optimaliseren. Ook deel ik regelmatig mijn mening over onderwerpen, of praat ik jullie bij over mijn ervaringen met mijn paard Zenith. Er staan al meer dan 100 afleveringen online, dus er valt genoeg te luisteren!

YouTube

Op YouTube maak ik ook regelmatig video’s over gezondheid en paardenvoeding, dus als je graag leert door video’s te kijken is mijn YouTube-kanaal iets voor jou. Ik maak educatieve praatvideo’s maar neem je ook mee achter de schermen bij mijn bedrijf en bij ons op stal door middel van vlogs.