Leer GRATIS hoe de spijsvertering van jouw paard werkt

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Mijn doel met Paard Optimaal is om ervoor te zorgen dat mijn klanten tevreden zijn met hun aankopen. Ik begrijp echter ook dat er situaties kunnen zijn waarin een terugbetaling nodig is. Hieronder vind je mijn terugbetaalbeleid:

  1. Terugbetalingsperiode: klanten hebben recht op een terugbetaling binnen een periode van 30 dagen na de aankoopdatum.
  2. Voorwaarden voor terugbetaling: om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet er een aanwijsbare reden zijn waarom het product of de dienst niet voldoet aan wat beloofd is.
  3. Verzoek om terugbetaling: klanten dienen een verzoek om terugbetaling in te dienen via info@paardoptimaal.nl.
  4. Beoordeling van het verzoek: ik zal het verzoek om terugbetaling zo spoedig mogelijk beoordelen. Ik behoud het recht voor om het verzoek af te wijzen als niet aan onze voorwaarden wordt voldaan.
  5. Terugbetalingsproces: als het verzoek om terugbetaling wordt goedgekeurd, zullen we de terugbetaling verwerken via dezelfde betaalmethode die voor de oorspronkelijke aankoop is gebruikt. De verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van de betaalmethode en financiële instellingen.
  6. Fraudepreventie: ik behoud het recht voor om verdachte activiteiten met betrekking tot terugbetalingen te onderzoeken om fraude te voorkomen. Terugbetalingen die verband houden met frauduleuze activiteiten zullen niet worden verwerkt.
  7. Wijzigingen in het beleid: ik behoud het recht voor om dit terugbetaalbeleid op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.

Neem bij vragen of opmerkingen over ons terugbetaalbeleid gerust contact op via info@paardoptimaal.nl