WhatsApp

06 57 34 83 56

Email

info@paardoptimaal.nl

Paard Optimaal verschaft holistisch voedingsadvies en kennisdeling. Het uitgangspunt hierin is dat je een paard nog zo goed kan voeren, maar als andere omstandigheden rondom je paard suboptimaal zijn, de invloed van voeding nooit optimaal zal doorwerken. Paard Optimaal is ontstaan nadat ik heb mogen ervaren hoeveel verschil voeding voor mijn eigen paard gemaakt heeft. Daar wilde ik meer over weten, en dat wilde ik ook met anderen delen om zo meer paarden te kunnen helpen. Op de pagina Visie lees je meer over mijn visie.

Paard Optimaal geeft onafhankelijk advies over voeding en meet kruidenmixen uit. Ik werk niet samen met voermerken waardoor ik hierin objectief kan blijven. Omdat ik voorstander ben van uitgaan van de natuur van het paard is het voer dat ik aanraad ook zo natuurlijk mogelijk. Het bevat zo min mogelijk toevoegingen die de spijsvertering van je paard niet goed kan verwerken, zoals grote hoeveelheden suiker en zetmeel. Op de pagina Diensten vind je meer over waar ik je mee kan helpen.

Chat openen