WhatsApp

06 57 34 83 56

Email

info@paardoptimaal.nl

Misschien heb je al van het nieuwe paardenplatform Horse Health Plan gehoord, maar misschien ook niet. Horse Health Plan is een online platform met als doel een vangnet te zijn voor paardeneigenaren. We kennen het allemaal wel dat je soms tegen dingen aanloopt met je paard die net niet serieus genoeg zijn om een expert voor te laten komen, maar waar je eigenlijk wel even hulp bij nodig hebt. Hier kan Horse Health Plan je mee helpen. Je vraagt je nu misschien af waarom ik hierover schrijf. Ik ben namelijk een van de experts van Horse Health Plan.

Het internet is natuurlijk super handig om dingen op te zoeken waar je met je paard tegenaan loopt, en er zijn diverse fora en Facebookgroepen waar je vragen kan stellen. Het nadeel hieraan is dat iedereen hier zijn mening kan geven, en dat niet altijd de beste oplossing is. Daarom werkt Horse Health Plan met experts. Op dit moment mij als voedingsadviseur, bekapper Hanna en dierenfysiotherapeut Sharon. Zo kun jij je vragen stellen aan mensen die ook daadwerkelijk weten waar ze het over hebben en je goed advies kunnen geven.

Daarnaast is er in de Horse Health Plan community ook nog iedere twee weken een webinar waar je aan mee kan doen. Dat zal over voeding, het lichaam van je paard of de hoeven kunnen gaan, maar er komen ook regelmatig gastexperts aan bod om over hun expertise te spreken. Super waardevol dus om als paardeneigenaar lid van te worden!

Met de code ‘NIENKE10’ krijg je 10% korting op je lidmaatschap. Dat geldt zowel voor een maand-lidmaatschap als een kwartaal-lidmaatschap. Meld je aan door op horsehealthplan.com naar beneden te scrollen. Daar kun je je abonnement kiezen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen