WhatsApp

06 57 34 83 56

Email

info@paardoptimaal.nl

Zie jij door de bomen het bos niet meer als het gaat om paardenvoeding? Weet je door alle verschillende merken en voeren niet meer waar je nou goed aan doet, en wat jouw paard nodig heeft? Dan kan ik je helpen!

Ik bied onafhankelijk voedingsadvies aan voor paarden op locatie. Dit advies geef ik vanuit mijn visie om zo dicht mogelijk bij de natuur van het paard te blijven, maar wel in alle behoeften te kunnen voorzien. Hierbij kijk ik naar de opties binnen de mogelijkheden die je hebt.

Bij een consult op locatie kom ik bij je paard op stal langs. Ik zie dan graag de huisvesting en de huidige voeding van je paard, en je paard zelf. Aan de hand hiervan kan ik voedingsadvies geven. Indien gewenst kan ik ook een kruidenmix en voeding uitmeten, zowel het huidige voer als de voeren in mijn testset. Na afloop ontvang je via de mail een samenvatting van mijn advies. Omdat ik een holistische kijk op paardenvoeding heb, neem ik hierin ook eventuele verbeterpunten wat betreft huisvesting, management en de trainingsfrequentie mee.

Ik werk niet samen met bepaalde merken, maar geef onafhankelijk advies. Daardoor kan ik in mijn adviezen kiezen uit een brede range aan producten en hieruit de juiste producten voor je paard selecteren.

De kosten voor een consult op locatie zijn 35 euro. Ieder extra paard kost 30 euro extra. Ik kan ook een kruidenmix uitmeten, maar daar komen wel extra kosten bij kijken. Deze vind je hier. Voor de reiskosten reken ik 19 cent per kilometer vanaf postcode 5035. Tot 15 km bereken ik geen reiskosten.

Ik kom alleen op locatie binnen 50 kilometer van Tilburg. Daarbuiten kom ik pas vanaf 5 paarden op 1 locatie. Je kunt me altijd mailen als er interesse is, dan kan ik kijken of er meer mensen interesse hebben in die omgeving.

Voedingsconsulten kunnen vooralsnog alleen plaatsvinden in het weekend en ‘s avonds. Om een afspraak te maken kun je onderstaand formulier invullen, dan neem ik contact met je op.

Als je interesse hebt in voedingsadvies voor een hele stal, mail dan even naar info@paardoptimaal.nl voor meer informatie.

Chat openen