WhatsApp

06 57 34 83 56

Email

info@paardoptimaal.nl

Omdat de darmgezondheid 80% van de weerstand van je paard bepaalt is goede voeding ontzettend belangrijk voor je paard om problemen te voorkomen. Een groot deel van de aandoeningen waar onze paarden mee te maken krijgen worden veroorzaakt door de voeding (en het management). Voorkomen is beter dan genezen. Wil jij een voedingsadvies dat aansluit bij waar je paard, en dus ook zijn spijsvertering, voor gemaakt is? En wil jij daardoor dure dierenartsrekeningen voorkomen? Dan kan ik je helpen!

Onafhankelijk

Ik bied onafhankelijk voedingsadvies aan voor paarden vanuit mijn visie om zo dicht mogelijk bij de natuur van het paard te blijven, maar wel in alle behoeften te kunnen voorzien. Dat ik onafhankelijk adviseur ben betekent dat ik niet samen met bepaalde merken werk, waardoor ik volledig onafhankelijk advies kan geven. Daardoor kan ik in mijn adviezen gebruik maken van een brede range aan producten en hieruit de juiste producten voor jouw paard selecteren. Jouw voedingsadvies wordt geheel op jouw paard afgestemd. Je krijgt dus geen duizend-in-een-dozijn lijstje met producten, maar echt een advies op maat.

Kosten

Een voedingsadvies per mail kost 30 euro, als je meerdere paarden hebt komt er voor ieder extra paard 25 euro bij. Je ontvangt hiervoor ongeveer 2-4 A4’tjes aan uitgewerkt advies, afhankelijk van de complexiteit van de situatie van je paard. Een consult op locatie is ook mogelijk. Daarover vind je hier meer informatie. In het verslag neem ik de huidige voeding van je paard onder de loep, en als deze mijn inziens niet optimaal is voor je paard zal ik ook uitleggen waarom ik dat vind. Ik vind het belangrijk dat paardeneigenaren zelf ook meer over paardenvoeding leren, dus daarom probeer ik alles zo uitgebreid maar toch begrijpelijk mogelijk uit te leggen. Je krijgt van mij dus niet alleen een lijstje met voeren die je kunt gaan voeren, maar een uitgebreid verslag waar je zelf ook wat van op zal steken.

Advies aanvragen

Als je interesse hebt in voedingsadvies dit via mijn webshop bestellen. Nadat je besteld hebt mail ik je een formulier wat je in kunt vullen met alle relevante informatie over jouw paard en dan terug naar mij kunt mailen. Binnen 5 werkdagen nadat ik het ingevulde formulier binnenkrijg ontvang je het uitgewerkte advies.

Tevreden klanten

Mijn Carmen doet het ook prima dankzij het voedingsadvies. Zo fijn te weten dat je iemand als Nienke hebt als je paard issues krijgt. Ik vertrouw je advies helemaal. Voeding is the key in een paard z’n gezondheid. Daar ben ik overtuigd van.

Petra van Genechten

Super blij met mijn voedingsadvies voor mijn beide paarden. Alhoewel ik voor mijn gevoel al goed bezig was, was het fijn om dat bevestigd te krijgen en ook om advies te krijgen die net de puntjes op de i zet. Nienke denkt mee en komt met ideeën of suggesties waar ik nog niet eens aan gedacht had. Kan niet wachten om straks het resultaat van haar advies te zien bij mijn paarden!

Nathalie Smit

Ik heb een uitgebreid voedingsadvies gekregen met betrekking tot mijn specifieke paard en noden. Heel fijn dat Nienke dit heel persoonlijk bekijkt en aftoetst. Naast het advies zelf, zorgt Nienke ervoor dat je ook begrijpt waarom ze dat specifieke advies gegeven heeft aan de hand van extra onderbouwing. Naast de juiste voeding ben je ineens ook wat kennis rijker. Kortom: fijne ervaring!

Mies Bergmans

Ik kwam op de Instagram van Nienke terecht tijdens mijn zoektocht naar informatie over paardenvoeding. Ik heb van haar een voedingsadvies voor mijn paard ontvangen. Nienke denkt fijn mee in wat er binnen de kaders die je schetst wél mogelijk is en geeft daarin ook verschillende mogelijkheden. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in paardenvoeding en op zoek is naar onafhankelijk advies.

Inge van Eekelen
Chat openen