Email

info@paardoptimaal.nl

Zie jij door de bomen het bos niet meer als het gaat om paardenvoeding? Weet je door alle verschillende merken en voeren niet meer waar je nou goed aan doet, en wat jouw paard nodig heeft? Dan kan ik je helpen!

Paard Optimaal biedt onafhankelijk voedingsadvies aan voor paarden. Dit advies geef ik vanuit mijn visie om zo dicht mogelijk bij de natuur van het paard te blijven, maar wel in alle behoeften te kunnen voorzien. Je leest hier meer over mijn visie. Hierbij kijk ik naar de opties binnen de mogelijkheden die je hebt op je stalling. In mijn advies kijk ik naar alle informatie die je aanlevert, dus ik zal ook aangeven of ik denk dat er op andere vlakken dan voeding winst te behalen valt.

Ik werk niet samen met bepaalde merken, maar geef onafhankelijk advies. Daardoor kan ik in mijn adviezen gebruik maken van een brede range aan producten en hieruit de juiste producten voor je paard selecteren.

Een voedingsadvies over de mail kost 20 euro, als je meerdere paarden hebt komt er voor ieder extra paard 10 euro bij. Als je interesse hebt in voedingsadvies kun je dit formulier invullen. Probeer hierbij zoveel mogelijk informatie te delen. Als je specifieke vragen hebt kun je die ook mee sturen. Een voedingsadvies via de mail bestaat uit enkele uitgewerkte pagina’s waarin ik beschrijf of ik de huidige voeding geschikt acht voor je paard, welke andere producten beter geschikt kunnen zijn voor jouw paard, hoeveel je paard ervan moet krijgen en waar de producten verkrijgbaar zijn. Als ik een product niet geschikt acht voor je paard, zal ik ook duidelijk uitleggen waarom zodat je zelf ook weet waar je op kunt letten bij het kiezen van voer. Bij dit voedingsadvies zit geen meting.

Ik stuur je dan een betaalverzoek, en als je dat betaald hebt werk ik je voedingsadvies uit. Je ontvangt het advies binnen 3 werkdagen na het ontvangen van je betaling.

Als ik nog informatie mis kan het zijn dat ik je hierover terug mail.

Tevreden klanten

Ik heb een uitgebreid voedingsadvies gekregen met betrekking tot mijn specifieke paard en noden. Heel fijn dat Nienke dit heel persoonlijk bekijkt en aftoetst. Naast het advies zelf, zorgt Nienke ervoor dat je ook begrijpt waarom ze dat specifieke advies gegeven heeft aan de hand van extra onderbouwing. Naast de juiste voeding ben je ineens ook wat kennis rijker. Kortom: fijne ervaring!

Mies Bergmans

Wat een uitgebreid voedingsadvies! Heel overzichtelijk. Zo veel bruikbare informatie, professioneel en goede tips. Ik kreeg het voedingsadvies ook dezelfde avond nog in mijn mailbox toen ik hem had aangevraagd. Het voedingsadvies had niet beter kunnen zijn! Zo blij mee!

Rosa van Det

Ik kwam op de Instagram van Nienke terecht tijdens mijn zoektocht naar informatie over paardenvoeding. Ik heb van haar een voedingsadvies voor mijn paard ontvangen. Nienke denkt fijn mee in wat er binnen de kaders die je schetst wél mogelijk is en geeft daarin ook verschillende mogelijkheden. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in paardenvoeding en op zoek is naar onafhankelijk advies.

Inge van Eekelen

Ik wil ook even zeggen dat ik erg blij ben met je voedingsadvies voor mijn Suus van bijna 2 jr. Ze had waarschijnlijk een tekort aan vitaminen en mineralen, waardoor ze de hele dag door ruwvoer at. Ook al krijgt ze goede voeding en de beschikking heeft over een mineralenbar. Nu ben ik overgestapt naar de Iedere Dag kruidenmix van Pure Horse met het Mineraal Puur G Junior. Superbedankt voor je heldere en uitgebreide advies!

Saskia Visser
× Kan ik je helpen?