Email

info@paardoptimaal.nl

Met behulp van de biotensor kan ik voeding voor je paard uitmeten. Dit kan op locatie en op afstand. Met de biotensor maak ik contact met je paard en kan je paard zelf aangeven of bepaald voer wel of niet geschikt voor hem is. Ik heb zelf een aantal voeren in mijn testset die ik op jouw paard kan testen. Als je een voer wil laten testen dat ik nog niet heb kun je een sample meenemen bij het consult of naar mij opsturen.

Ik werk onafhankelijk en kan dus een grote verscheidenheid aan producten meenemen in deze meting. Wel meet ik enkel producten waar ik zelf achter sta. Je zult dus niet ieder voer terug vinden in mijn testset. Ik meet voer uit, maar daarnaast beschik ik ook over de theoretische kennis over voeding, en kan ik hierin ook met je meedenken.

Enkel voeding uitmeten kost 20 euro op afstand en 25 euro op locatie. Wanneer ik op locatie kom om een kruidenmix uit te meten kun je voor 5 euro een voermeting mee bestellen. Voor de reiskosten reken ik 19 cent per kilometer vanaf postcode 5035. Tot 15 km bereken ik geen reiskosten.

Ik kom alleen op locatie binnen 50 kilometer van Tilburg. Daarbuiten kom ik pas vanaf 5 paarden op 1 locatie. Je kunt me altijd mailen als er interesse is, dan kan ik kijken of er meer mensen interesse hebben in die omgeving.

Om een afspraak te maken voor een voermeting op locatie of een voermeting op afstand te bestellen kun je het formulier invullen.