Email

info@paardoptimaal.nl

Met behulp van de biotensor kan ik voeding voor je paard uitmeten. Dit doe ik op dit moment alleen nog op locatie. Met de biotensor maak ik contact met je paard en kan je paard zelf aangeven of bepaald voer wel of niet geschikt voor hem is. Ik heb zelf een aantal voeren in mijn testset die ik op jouw paard kan testen. Als je een voer wil laten testen dat ik nog niet heb kun je een sample meenemen bij het consult.

Ik werk onafhankelijk en kan dus een grote verscheidenheid aan producten meenemen in deze meting. Wel meet ik enkel producten waar ik zelf achter sta. Je zult dus niet ieder voer terug vinden in mijn testset van voeren. Ik meet voer uit, maar daarnaast beschik ik ook over de theoretische kennis, en kan ik hierin ook met je meedenken.

Enkel voeding uitmeten kost 25 euro op locatie. Wanneer ik op locatie kom om een kruidenmix uit te meten kun je voor 5 euro een voermeting mee bestellen.

Om een afspraak te maken voor een voermeting op locatie kun je het formulier invullen. Dan neem ik contact met je op voor een afspraak.

× Kan ik je helpen?