Email

info@paardoptimaal.nl

In samenwerking met Horse Complete kan ik een kruidenmix voor je paard uitmeten. Dit doe ik met behulp van een biotensor. Hiermee maak ik contact met je paard en kan je paard zelf aangeven welke kruiden hij nodig heeft. Paarden kunnen namelijk heel goed inschatten waar ze behoefte aan hebben. Je kunt hierbij denken aan kruiden voor bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen, gewrichtsproblemen en stress, maar kruiden kunnen paarden op veel vlakken ondersteunen. Op de site van Horse Complete vind je welke kruiden hier voor gebruikt worden. Een meting geeft je ook informatie over mogelijke probleemgebieden bij je paard.

Met een kruidenmix doe je ongeveer 5 weken. Uit ervaring is gebleken dat de kruiden dan hun werk hebben gedaan en het paard er geen behoefte meer aan heeft. Ook zijn veel kruiden niet geschikt om langdurig te geven. Na 5 weken kun je een nieuwe kruidenmix uit laten meten, of je kunt ervoor kiezen om alleen een kruidenmix te kopen als je denkt dat je paard even wat ondersteuning nodig heeft.

Op locatie uitmeten

Kruidenmixen uitmeten doe ik zowel op locatie als op afstand. Bij een meting op locatie kom ik bij je langs en meet ik je paard daar uit. Vervolgens zal ik de kruidenmix voor je bestellen en bij je laten bezorgen. Hierbij meet ik ook supplementen uit. Ook voeding kan ik uitmeten tegen een bijbetaling. Dit kan de voeding zijn die je al geeft, maar ik heb zelf ook een testset met diverse voeren om mee uit te meten. Wanneer ik op locatie kom om uit te meten ben je verplicht om een kruidenmix te kopen.

Op afstand uitmeten

Ik kan een kruidenmix ook op afstand uitmeten. Daarvoor heb ik gegevens van jou en je paard nodig die je in het formulier invult en daarmee kan ik op afstand contact maken met je paard om een kruidenmix en supplementen uit te meten. Deze krijg je dan thuis gestuurd.

Kosten

De kosten van de kruidenmix zijn afhankelijk van de grootte van je paard. Hoe groter je paard, hoe groter de mix zal zijn. Als ik op locatie kom handelen we de betaling op dat moment af. Als ik een mix op afstand uitmeet stuur ik je een betaalverzoek.

De prijzen van een kruidenmix zijn als volgt:

Kruidenmix kleine pony tot 1m of veulen tot 200kg€31,00 + €6,95 verzendkosten
Kruidenmix pony of 1-2 jarigen van 1m tot 1.46m of tot 400kg€36,50 + €6,95 verzendkosten
Kruidenmix pony of paard vanaf 1.46 tot 1.80m of tot 700kg€47,00 + €6,95 verzendkosten
Kruidenmix zwaar gebouwd paard vanaf 1.80m of 700kg€52,50 + €6,95 verzendkosten
Voeding uitmeten in combinatie met een kruidenmix€10

Heb je interesse in een kruidenmix? Vul dan onderstaand formulier in.