Email

info@paardoptimaal.nl

In samenwerking met Horse Complete kan ik een kruidenmix voor je paard uitmeten. Dit doe ik met behulp van een biotensor. Hiermee maak ik contact met je paard en kan je paard zelf aangeven welke kruiden hij nodig heeft. Paarden kunnen namelijk heel goed inschatten waar ze behoefte aan hebben. Je kunt hierbij denken aan kruiden voor bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen, gewrichtsproblemen en stress, maar kruiden kunnen paarden op veel vlakken ondersteunen. Op de site van Horse Complete vind je welke kruiden hier voor gebruikt worden. Een meting geeft je ook informatie over mogelijke probleemgebieden bij je paard.

Let op:

Kruidenmixen uitmeten doe ik op dit moment alleen op locatie, binnen 20km vanaf Tilburg in het weekend. Het gaat er dan om dat je paard binnen 20km van Tilburg af staat. In de toekomst zal dit ook op afstand kunnen. Bij een meting kom ik bij je op locatie en meet ik je paard uit. Vervolgens zal ik de kruidenmix voor je bestellen en bij je laten bezorgen. Dit kan aangevuld worden met een advies wat betreft supplementen. Ook voeding kan ik uitmeten tegen een bijbetaling. Dit kan de voeding zijn die je al geeft, maar ik heb zelf ook een testset met diverse voeren om mee uit te meten. Wanneer ik op locatie kom om uit te meten ben je verplicht om een kruidenmix te kopen.

Met een kruidenmix doe je ongeveer 5 weken. Uit ervaring is gebleken dat de kruiden dan hun werk hebben gedaan en het paard er geen behoefte meer aan heeft. Ook zijn veel kruiden niet geschikt om langdurig te geven. Na 5 weken kun je een nieuwe kruidenmix uit laten meten, of je kunt ervoor kiezen om alleen een kruidenmix te kopen als je denkt dat je paard even wat ondersteuning nodig heeft.

Welke kruidenmix voor jouw paard geschikt is is afhankelijk van het formaat van je paard. De betaling zullen we afhandelen als ik bij je op locatie ben. De prijzen van een kruidenmix zijn als volgt:

Kruidenmix kleine pony tot 1m of veulen tot 200kg€31,00 + €6,95 verzendkosten
Kruidenmix pony of 1-2 jarigen van 1m tot 1.46m of tot 400kg€36,50 + €6,95 verzendkosten
Kruidenmix pony of paard vanaf 1.46 tot 1.80m of tot 700kg€47,00 + €6,95 verzendkosten
Kruidenmix zwaar gebouwd paard vanaf 1.80m of 700kg€52,50 + €6,95 verzendkosten
Voeding uitmeten in combinatie met een kruidenmix€5

Heb je interesse in een kruidenmix en staat je paard in de buurt van Tilburg? Vul dan onderstaand formulier in.

× Kan ik je helpen?