Email

info@paardoptimaal.nl

Ik hoop dat je fijne kerstdagen gehad hebt, en wil je alvast een gelukkig nieuwjaar wensen!

Deze feestdagen zijn, net als de rest van het jaar, anders dan anders. Geen familiediners of andere feestjes dit jaar. Zelf heb ik beide kerstdagen ‘s avonds op stal doorgebracht omdat ik het geluk heb gehad dat beide kerstdagen op de dagen vallen dat ik de avonddienst heb op stal. Eerst kerstdag gingen we bij mijn ouders brunchen, maar meer dan dat stond er niet op de planning.

Verder ben ik vooral bezig geweest met Paard Optimaal, en dat vind ik ook hartstikke leuk om te doen! Vanaf 1 januari is Paard Optimaal officieel ‘in business’ dus daar komt ook nog het een en ander bij kijken, zoals het herschrijven van teksten en het creëren van content voor social media. Daarnaast heb ik ook nog méér dan genoeg ideeën in mijn hoofd om Paard Optimaal mij uit te breiden. Vanaf 1 januari wordt Paard Optimaal dus echt mijn werk, weliswaar nu nog naast een fulltime baan, en daar heb ik heel veel zin in!

En, wat ik altijd een soort mijlpaal vind in de winter, we hebben de kortste dag van het jaar achter de rug! Ik ken denk ik geen een paardenliefhebber die vrolijk wordt van de korte dagen in de winter, en vanaf nu worden ze (héél langzaamaan) weer langer!

Voor veel mensen voelt 2020 als een verloren jaar, en ergens voelt dat voor mij ook wel zo, maar tegelijkertijd weet ik ook dat dat helemaal niet zo is. Ik ben met Paard Optimaal begonnen, heb met mijn pony Zenith grote stappen gemaakt, ben mijn Paard & Geluk podcast begonnen en ondanks alles zit ik eigenlijk heel lekker in mijn vel. Normaal heb ik ontzettend last van een winterdip in deze tijd van het jaar, en hoewel al deze regen niet mee helpt, valt dat nu erg mee.

Maak er iets moois van dit jaar met de mensen (of dieren) die je wel om je heen kunt hebben, en laten we er op vertrouwen dat 2021 vooral veel goede dingen met zich meebrengt. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in om van Paard Optimaal een groot succes te gaan maken! Ik heb al 3 cursussen op de planning staan voor dit jaar, en ook mijn eerste echt voedingsconsult op locatie staat al gepland.

Liefs,
Nienke

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik je helpen?